Lees pagina voor

Exploitatie De Gelenberg voorlopig gegund aan Optisport

9 maart 2023

De gemeente Druten gunt voorlopig het beheer en de exploitatie van sportcentrum De Gelenberg aan Optisport. Er deden twee partijen mee aan de aanbesteding van het sportcentrum met zwembad en sporthal. De inschrijving van Optisport kwam na een uitgebreide beoordeling als beste uit de bus. Vanaf 1 februari 2024 gaat het contract in voor een periode van 10 jaar.

Wethouder Willy Brink: ”Ik ben blij dat we met Optisport een enthousiaste exploitant gevonden hebben. Ze hebben veel en goede ervaring. Hun bedrijfsplan geeft vertrouwen in een goede overname van het huidige personeel in het zwembad.”

Het gaat hier nog om een voorlopige gunning

Als de afgewezen kandidaat geen bezwaar maakt dan gunt de gemeente Druten de opdracht op 28 maart 2023 definitief. Daarna tekent de gemeente met Optisport een exploitatiecontract en een huurcontract.

Voortgang bouw sportcentrum de Gelenberg

De nieuwbouw van het sportcentrum gaat snel en volgens planning. Bekijk de voortgang op onze pagina Sportcentrum de Gelenberg. De gemeente brengt Optisport in april 2023 in contact met Van der Horst aannemers. En met het personeel van het huidige zwembad, de vaste huurders van sporthal De Heuvel, het Pax Christi College en De Kom.

Meer nieuws

Al het nieuws