Lees pagina voor

Pontjesdagen en nieuw elektrisch pontje Batenburg

3 mei 2023

Op vrijdag 5, zaterdag 6 en zondag 7 mei zijn de pontjesdagen. U vaart dan voor € 0,50 mee tussen Batenburg en Demen en Niftrik en Ravenstein.

Nieuw duurzaam e-pontje

Bovendien gaat op vrijdag 5 mei om 10.00 uur het nieuwe elektrisch veer van Batenburg naar Demen varen. De nieuwe naam is nog een verrassing en maken we vrijdagochtend bekend tijdens de doop van het nieuwe e-pontje. Dit pontje is duurzaam en maakt weinig geluid. Het is volledig elektrisch en heeft zonnepanelen. Vaart u ook gezellig mee?

Leuke activiteiten en vele pontjes

Vele gemeenten langs de Maas doen mee met de pontjesdagen. Kijk voor de speciale tarieven en alle gemeenten aan de Maas die meedoen op de pagina www.pontjesdagen.nl (Deze link gaat naar een externe website) En geniet van beide kanten van de Maas. Op de verschillende routes is er op deze speciale dagen genoeg te doen! Stap af voor één van de leuke activiteiten of geniet van iets lekkers. De pontjes varen van 10.00 uur tot 18.00 uur.

Fietstips

De fietsroute Fietsen langs Wijchense Oorlogsherinneringen brengt je langs verschillende historische locaties in Wijchen en omgeving. Daar staan gebeurtenissen uit de laatste periode van de oorlog centraal. De volledige route staat op de pagina www.pontjesdagen.nl (Deze link gaat naar een externe website). Er is ook een gratis Pontjesdagen fietskaart. Op deze kaart staan verschillende routes langs en over de Maas. De kaart ligt op verschillende voet- en fietsveren en bij diverse VVV en informatiepunten in het gebied.

Meer nieuws

Al het nieuws