Lees pagina voor

Denkt u als ondernemer mee over de laadinfra op de Drutense bedrijventerreinen?

6 mei 2023

In opdracht van de provincies Gelderland en Overijssel voert marktonderzoeksbureau Panteia een onderzoek uit. Ze brengen in kaart wat de behoefte is aan laadinfrastructuur voor bestelwagens en vrachtwagens op ruim 600 bedrijventerreinen in de regio. Steeds meer bedrijven kiezen voor elektrische voertuigen. Ook deze voertuigen moeten goed kunnen laden.

Vul de enquête in

Van 24 april tot en met eind mei ontvangen ondernemers van verschillende bedrijventerreinen per e-mail een uitnodiging. In de e-mail zit een unieke link naar de online enquête. Met de onderzoeksresultaten bepalen netbeheerders welke veranderingen in het stroomnet nodig zijn om zo goed mogelijk te kunnen werken.

Een kijkje in de toekomst

Ook ondernemers krijgen inzicht in de benodigde laadinfrastructuur op bedrijventerrein; Westerhout Noord en Zuid, Klepperheide, Kerkeland, Drutense Waarden, Rodruza Haven en Deest. Zo kunnen ze zelf inspelen op de toekomst en hun bedrijf klaarmaken voor duurzame mobiliteit.

Doe mee aan het onderzoek en draag bij aan een duurzame toekomst

Heeft u vragen over het onderzoek of heeft u geen enquête ontvangen? Mail dan naar logistiekelaadinfra@panteia.nl.
Geef per e-mail uw contactgegevens door (bedrijfsnaam, adres, postcode, plaats, naam contactpersoon, telefoonnummer, emailadres). Afhankelijk van de sbi code belt het onderzoeksbureau een aantal bedrijven na om meer informatie te verzamelen.

Meer nieuws

Al het nieuws