Lees pagina voor

Iemand voordragen voor de Lintjesregen 2024? Doe het nu!

17 mei 2023

Tijdens de Lintjesregen 2023 zijn vijf inwoners van gemeente Druten verrast met een Koninklijke onderscheiding. Wilt u ook volgend jaar iemand in het zonnetje zetten? Start dan nu de aanvraag. U komt in aanmerking voor een Lintje als u een brede, langdurige en ruimhartige inzet toont voor de maatschappij. Iemand moet u voordragen. Op de website www.lintjes.nl (Deze link gaat naar een externe website) leest u hier meer over.

Start nu de aanvraag

Een aanvraag neemt veel tijd in beslag. Voor een uitreiking tijdens de Lintjesregen 2024 moet de aanvraag nu gestart worden. Uiterlijk 18 juni moeten we de complete aanvraag ontvangen. Meld u iemand aan? Ga dan naar de pagina Koninklijke onderscheiding, vul het formulier en verzend de gegevens. Daarna neemt de kabinetsmedewerker contact met u op om het vervolg te bespreken.

Heeft u vragen?

Heeft u vragen over de procedure? Neem dan contact op met Renson Roozenboom. U kunt een mail sturen naar kabinetszaken@druten.nl of bellen naar 088 432 77 17.

Meer nieuws

Al het nieuws