Lees pagina voor

Gefeliciteerd! Fietsexamen gehaald

25 mei 2023

Op 24 mei deden 291 leerlingen mee aan het praktijkexamen voor het fietsdiploma. Ze hadden het theorie-examen al gehaald. De leerlingen deden voor het eerst examen en vonden het best wel spannend. Ze kwamen uit groep 7 en 8. En 6 leerlingen waren van De Kom. Van de 291 hebben 5 leerlingen het examen niet gehaald. Toch een mooi resultaat. Met dit praktijkexamen bewezen de leerlingen veilig te kunnen fietsen. Ze hebben het verkeersdiploma daarom zeker verdiend. Alle geslaagde leerlingen van harte gefeliciteerd!

Wethouder Ronald Thoonen zei bij het startschot: “Het is belangrijk om het fietsexamen serieus te nemen. Voor de veiligheid van de kinderen voor nu en in de toekomst.”

Bedankt alle 40 vrijwilligers. Zij maakten het fietsexamen mogelijk. Denk aan de organisatie, het maken van de route en de bezetting van de controleposten. En bedankt Rijwielhandel De Groot voor de keuring van de fietsen en het herstellen van kleine reparaties.

Meer nieuws

Al het nieuws