Lees pagina voor

Druten2040

Hoe ziet Druten er in 2040 uit? Hoe leven we dan in Afferden, Deest, Druten, Horssen en Puiflijk? Met welke ontwikkelingen en uitdagingen hebben we te maken? En wat vinden inwoners, ondernemers, organisaties en verenigingen belangrijk? In het project Druten2040 gaan we deze vragen samen met u beantwoorden.

Toekomstvisie

Met Druten2040 werken we aan een toekomstvisie voor onze gemeente. Hierin komt te staan wat voor een gemeente Druten wil zijn in 2040. De toekomstvisie geeft ons richting en helpt de komende jaren bij het maken van keuzes. Zo willen we ervoor zorgen dat Druten over 15 jaar nog steeds een hele fijne gemeente is om te wonen, werken en ontspannen. De keuzes die we nu maken, zet verandering in gang voor de toekomst.

Dromen voor Druten

Ons doel is een toekomstvisie die ambitieus én realistisch is. Echt Drutens dus: dromen over Druten, maar wel met beide benen op de grond. We dromen allemaal wel eens over de toekomst. Dromen over Druten in de toekomst gaan we samen doen. Over hoe we dan wonen, over het groen rondom onze huizen of de drukte in de straten. Waar en hoe we dan werken en leren. Of hoe de gemeente samenwerkt in de regio. We zijn benieuwd naar uw dromen. Wat vindt u belangrijk vinden voor de toekomst van gemeente Druten? Daarom starten we het project Druten2040 met Dromen voor Druten.

Druten2040 wordt mede mogelijk gemaakt door provincie Gelderland.

 • Column: Sigrid Sengers

  Nog maar net begonnen als burgemeester, val ik met mijn neus in de boter: ik mag met u in gesprek over de toekomst van onze mooie gemeente.

  Lees verder Column: Sigrid Sengers
 • Deel uw droom met ons

  In de Maas&Waler van woensdag 19 april vindt u twee ansichtkaarten. Schrijf of teken hierop uw ideeën en wensen voor Druten in 2040.

  Lees verder Deel uw droom met ons
 • Dorpentour en kalender

  We komen naar u toe! Tijdens onze dorpentour gaan we graag met u in gesprek. Wat is er fijn aan uw dorp? En wat moeten we doen om dat zo te houden?

  Lees verder Dorpentour en kalender
 • Pizzasessie voor jongeren

  Hoe kijken jongeren naar de toekomst van Druten? Heb je leuke ideeën voor de toekomst van Druten. Kom dan naar deze pizzasessies.

  Lees verder Pizzasessie voor jongeren
 • Creatieve workshop basisscholen

  Kinderen zijn de toekomst. Daarom gaan we creatief aan de slag met kinderen uit groep 7 van verschillende basisscholen.

  Lees verder Creatieve workshop basisscholen

Op de hoogte blijven?

Wilt u op de hoogte blijven van project Druten2040? Stuur een mail naar druten2040@druten.nl om de nieuwsbrief te ontvangen. Of volg ons op Facebook (Deze link gaat naar een externe website), Instagram (Deze link gaat naar een externe website), Twitter (Deze link gaat naar een externe website) en LinkedIn (Deze link gaat naar een externe website).