Lees pagina voor

Sportcentrum De Gelenberg

De Gelenberg wordt een plek voor iedereen waar alles draait om gezondheid en beweging. Het huidige verouderde zwembad maakt plaats voor een duurzaam sportcentrum. Ook vervangt het sporthal De Heuvel in het centrum van het dorp. De opening van het nieuwe sportcentrum is op 1 februari 2024.

Het nieuw op te leveren sportcomplex is te gebruiken door al onze inwoners. Het gaat van babyzwemmen tot seniorengym en alles wat daartussen in zit. Een multifunctioneel, modern, duurzaam en gasloos sportcentrum.

Veiligheid en bereikbaarheid

De nieuwe, veilige toegangsweg naar het sportpark heeft als naam Invictusstraat gekregen en loopt vanaf de Koningsstraat. Alle bezoekers voor het bestaande zwembad moeten de Invictusstraat gebruiken. Te voet, met de fiets en met auto. Het parkeerterrein van Voetbalvereniging DIO’30 geeft géén toegang tot het zwembad. Vanaf dit parkeerterrein is de tennisvereniging wél bereikbaar voor voetgangers en fietsers.

Voortgang bouw De Gelenberg

Update Sportcentrum De Gelenberg

Het sportcentrum ligt er zonnig bij. Aan de buitenkant is het logo bevestigd. En als we bovenop het pand kijken zien we dat de zonnepanelen geïnstalleerd zijn.

Door de centrale hal naar binnen. Deze krijgt steeds meer vorm en kleur. In de sporthal leggen ze de verende ondervloer en ook de turnhal ligt er strak bij. Een kijkje bij het grote zwembad levert stromend water op. Ja, het vullen is begonnen.
En laten we de techniek niet vergeten. Ook hier is weer ongelofelijk veel werk verzet.