Lees pagina voor

Sportcentrum De Gelenberg

De Gelenberg is een plek voor iedereen waar alles draait om gezondheid en beweging. Het huidige verouderde zwembad heeft plaatsgemaakt voor een duurzaam sportcentrum. Ook vervangt het sporthal De Heuvel in het centrum van het dorp. Het nieuwe sportcentrum is te gebruiken door al onze inwoners. Het gaat van babyzwemmen tot seniorengym en alles wat daartussen in zit. Een multifunctioneel, modern, duurzaam en gasloos sportcentrum.

Werkzaamheden Koningstraat in Afferden: 13-31 mei

Tussen Klepperheide en DIO’30 parkeerplaats

De rijbaan gaat in deze periode dicht voor auto's. Fietsers krijgen wel doorgang.

Let op: 28-29 mei helemaal afgesloten voor al het verkeer. Er wordt een nieuwe asfaltdeklaag aangebracht.

Via de Scharenburg naar sportcentrum De Gelenberg: tot en met 31 mei

De aanleg van de buitenruimte aan de voorkant van sportcentrum De Gelenberg is gestart. Als gebruiker en bezoeker merkt u dat er werkzaamheden zijn. Het oude zwembad is inmiddels gesloopt.

Volg nog tot en met 31 mei de verkeersborden naar de tijdelijke parkeerplaats. U rijdt vanaf de Scharenburg via “De Gelenberg” langs schietbaan “De Korrel”. Een tijdelijk verhard parkeerterrein ligt achter Rijhal de Musketiers. U loopt dan nog een klein stukje naar de ingang. De ingang ligt aan de achterkant van het sportcentrum. Dit is in de buurt van de ingang van tennisvereniging LTC. Fietsers zetten hun fiets ook op deze tijdelijke parkeerplaats of op de fietsparkeerplaats voor het clubgebouw van voetbalvereniging DIO’30.