Lees pagina voor

Samen is niet alleen…

22 juli 2022

Door corona zijn veel mensen afgelopen twee jaar niet op vakantie geweest. Nu trekken velen er weer op uit. Toch is dit niet voor iedereen vanzelfsprekend. Omdat je niemand hebt om mee op vakantie te gaan, omdat het financieel tegen zit of omdat bijvoorbeeld de geplande reis van de KBO niet door kan gaan.

Wat is het dan leuk dat SAMEN1 van 29 juli tot en met 2 september allerlei activiteiten organiseert in Horeca De Lier in Puiflijk. Samen1 is een initiatief van een aantal betrokken inwoners van Druten die daarbij (financieel) ondersteund worden door de Voedselbank, Horeca De Lier, ‘s Heeren Loo, Senioren Puiflijk, MeerVoormekaar, De Zonnebloem, Spraakmakers en de gemeente Druten.
Ik ben erg blij met dit initiatief. Het toont maar weer eens aan dat we er in Druten voor elkaar zijn.

Net als vorig jaar kunt u in de vakantieperiode op dinsdag en vrijdag terecht in De Lier voor verrassende activiteiten en ontmoetingen. Het is er gezellig en gemoedelijk. Het gevarieerde zomerprogramma bestaat uit veel verschillende mogelijkheden, zoals wandelen, jeu de boules, handwerken, verhalen vertellen en manden vlechten. Of gewoon gezellig samen een spelletje doen, muziek luisteren of film kijken. Iedere vrijdag wordt het zomerprogramma afgesloten met (gratis) soep en stokbrood.

Wanneer u er eens uit wil deze zomer en andere mensen ontmoeten, kom dan naar De Lier. Er is van alles te doen. En er is altijd tijd voor een gezellig praatje.

Gérard de Wildt
Wethouder gemeente Druten

Gerard de Wildt wethouder

foto: Hans Barten

Meer nieuws

Al het nieuws