Lees pagina voor

Verfraaiing van het Dorpshart

Een nieuw dorpshart is belangrijk voor de inwoners van Deest. Samen met inwoners zijn de ideeën en voorwaarden gemaakt. Samen met projectgroep ’t Trefpuntplein hebben we een ontwerp gemaakt voor het plein. Ook organiseerden we een inloopavond. Na de inloopavond van 30 november 2022 maakten we de plannen definitief. De werkzaamheden starten op 1 maart 2023, zodat alle geplande activiteiten in en rondom ‘t Trefpunt door kunnen gaan! Van de Provincie Gelderland krijgen we subsidie.

Nieuwsgierig naar de plannen? Bekijk de tekening die tijdens de inloopavond werd getoond. Er komen nog een paar kleine aanpassingen in het ontwerp. De definitieve tekening plaatsen we op deze pagina zodra hij klaar is.

Tekening nieuwe situatie Trefpuntplein in Deest (PDF, 1.7 MB)

Duurzame uitvoering

We kiezen bij de uitvoering onder andere voor duurzame tegels en halfverharding, meer groen, planten en we gebruiken duurzame materialen. Dit zorgt ervoor dat het plein er groener, duurzamer en socialer uitziet. En dat het plein klaar is voor de toekomst.

Zonnepanelen op dorpshuis ’t Trefpunt

In overleg met een aantal Deestenaren legt GroenLeven zonnepanelen op het dak van ’t Trefpunt. GroenLeven is de eigenaar van zonnepark de Uivermeertjes.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws en de nieuwste activiteiten?