Lees pagina voor

Verfraaiing van het Dorpshart

Een nieuw dorpshart is belangrijk voor de inwoners van Deest. Samen met de inwoners zijn de ideeën en de voorwaarden gemaakt. Samen met projectgroep ’t Trefpuntplein hebben we een schetsontwerp van het plein gemaakt. Dit schetsontwerp stond in het midden van de februari editie van Deest Nieuws. De projectgroep gaf daar ook een toelichting op het ontwerp.

Inloopavond over opknappen van ’t Trefpuntplein

Goed nieuws! We krijgen van de Provincie Gelderland subsidie voor ’t Trefpuntplein. We krijgen de subsidie voor het opknappen en toevoegen van maatregelen dit hitte stress tegen gaan. Dat betekent dat we de plannen zoals die er nu liggen kunnen uitvoeren!

Op woensdagavond 30 november organiseren we een inloopavond in ‘t Trefpunt. U kunt binnen lopen tussen 19.00 en 20.30 uur. Tijdens de inloopavond kunt u de plannen bekijken en vragen stellen aan de projectgroep en gemeente. Na deze avond maken we de plannen definitief. De werkzaamheden starten op 1 maart 2023 zodat alle geplande activiteiten in en rondom het Trefpunt door kunnen gaan!

Nieuwsgierig naar de plannen? Bekijk de nieuwe tekeningen via de onderstaande kop.

Tekening nieuwe situatie Trefpuntplein in Deest (PDF, 1.7 MB)

Duurzame uitvoering

We kiezen bij de uitvoering onder andere voor duurzame tegels en halfverharding, meer groen, planten en we gebruiken duurzame materialen. Dit zorgt ervoor dat het plein er groener, duurzamer en socialer uitziet. En dat het plein klaar is voor de toekomst.

Zonnepanelen op dorpshuis ’t Trefpunt

In overleg met een aantal Deestenaren legt GroenLeven zonnepanelen op het dak van ’t Trefpunt. GroenLeven is de eigenaar van zonnepark de Uivermeertjes.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws en de nieuwste activiteiten?