Lees pagina voor

Verfraaiing van het Dorpshart

Een nieuw dorpshart is belangrijk voor de inwoners van Deest. Samen met de inwoners zijn de ideeën en de voorwaarden gemaakt. Samen met projectgroep ’t Trefpuntplein hebben we een schetsontwerp van het plein gemaakt. Dit schetsontwerp stond in het midden van de februari editie van Deest Nieuws. De projectgroep gaf daar ook een toelichting op het ontwerp. Het digitale schetsontwerp kunt u bekijken via onderstaande link. We hebben geen inhoudelijke aanvullingen op het ontwerp ontvangen. Nu werken we het definitieve ontwerp en de technische uitwerking verder uit. We verwachten dat dit binnenkort klaar is. We houden u op de hoogte!

Digitale schetsontwerp van 't Trefpuntplein bekijken (PDF, 2.2 MB)

Duurzame uitvoering

We kiezen bij de uitvoering onder andere voor duurzame tegels en halfverharding, meer groen, planten en we gebruiken duurzame materialen. Dit zorgt ervoor dat het plein er groener, duurzamer en socialer uitziet. En dat het plein klaar is voor de toekomst.

Zonnepanelen op dorpshuis ’t Trefpunt

In overleg met een aantal Deestenaren legt GroenLeven zonnepanelen op het dak van ’t Trefpunt. GroenLeven is de eigenaar van zonnepark de Uivermeertjes.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws en de nieuwste activiteiten?